2018. február 27., kedd

START03 csomag - a kihagyhatatlan

Szeretettel ajánlom figyelmedbe a Farmasi START03 néven futó, szuper akciós ajánlatát. 
A Farmasihoz való regisztrációt követő 30 napon belül vásárolhatod meg.
💚    Minőségi, vegyszerektől mentes, szuper tiszta cuccok, amelyeket ráadásul nem tesztelnek állatokon. 
😲 Olyan problémákra kínál megoldást ez a csomag, mint pl. a töredezett, fénytelen haj, kipirosodott bőr, pattanások és mitesszerek, ekcéma, narancsbőr, ízületi és izomfájdalom, hámsérülés, stb... Mindezt olyan természetes hatóanyagokkal, mint a teafa olaj, körömvirág olaj, aktív szén, keratin, chili és paprika... De lássuk pontosan a tartalmát.



A teljes csomag 9600 Ft, ha regisztrálsz a Farmasi webshopján. Ide kattintva megteheted.
Eredeti ára: 17. 100 Ft

A csomag tartalma: 

1.) Dr. C. Tuna Tisztító, hámlasztó aktív szenes maszk
A fekete lehúzható arcmaszk csökkenti a pórusok láthatóságát, feloldja a zsíros szennyeződéseket és eltávolítja az elhalt hámréteget a tiszta és ragyogú bőr érdekében. A C vitamin és az antooxidánsoknak köszönhetően revitalizálja bőrét, redukálja a hiperpigmentációt, összehúzza a kitágult pórusokat és csökkenti a ráncok láthatóságát. Segítséget nyújt a túlzott zsír és faggyútermelés elleni küzdelemben. Az eredmény tiszta és ragyogó bőr.

2.) Dr. C. Tuna körömvirág olaj


A 100%-os körömvirág olaj a száraz és cserepes bőrnek hidratáltságot és puhaságot kölcsönöz. A körömvirág olajat már évszázadok óta használják a magas természetes antioxidáns tartalma miatt, tisztítja a bőrt és elősegíti a sejtek szaporodását. A 100%-os körömvirág olajat kézzel szedett körömvirágból különleges eljárással nyerik, amely során a bioaktív anyagok nem sérülnek, a termék megtartja eredeti színét és illatát. A virágok olaját gondosan, hideg sajtolással koncentrálják. Az így nyert szerves, 100%-os olaj 26 különböző, a bőr számára jótékony hatású összetevőt tartalmaz. Tiszta és természetes olaj, amely megnyugtatja és hidratálja a száraz, cserepes kipirosodott bőrt, elősegíti a bőrregeneráló folyamatokat. A körömvirág ismert sebgyógyító hatású, elősegíti a hegek gyógyulását a varratok eltávolítását követően. Megerősíti a bőr védekezőképességét. Vegán, vegetáriánus, állatokon nem tesztelt. Nem tartalmaz: ftalátokat, parabéneket, tartósítószert, színezéket, SLS-t, glutén-, tej-, kukoricamentes és genetikailag nem módosított. 

3.) Dr. C. Tuna teafaolaj SOS szérum


A teafaolaj a leghatékonyabb természetes fertőtlenítő. Segíthet herpesznél, aftáknál, izom- és ízületi fájdalmaknál, zsíros hajnál, korpásodásnál, bőrviszketés esetén, ekcémák, pikkelysömör és pattanások előfordulásánál. Felhasználása sokrétű.

Felhasználás: Vigye fel a teafa olaj szérumot ujjai vagy kozmetikai tampon segítségével az érintett területre. Használja rendszeresen. Bőrproblémák esetén kombinálja a Tea Tree tonikkal és géllel.

4.) Dr. C. Tuna teafaolajos krém-balzsam

Intenzíven tápláló és regeneráló krém az egész testre. Nagyon hatékony a bepirosodott pattanások kezelésénél, eltávolítja a még kicsi, kezdetleges állapotban levő pattanásokat is.
Ajánlott még kiszáradásra, gombásodásra hajlamos lábra is.

5.) Dr. C. Tuna körömvirágos tusoló zselé


A körömvirág olajos tusfürdő különleges összetevőinek köszönhetően megnyugtatja és védi az érzékeny bőrt, mélyen tisztít és hidratál, segít megőrizni a bőr természetes vízmegkötő képességét.
Imádom!!!

6.) Keratinos sampon - minden hajtípusra
Keratinnal gazdagított sampon, amely regenerálja a sérült hajat. Mélyen táplál és véd a haj töredezése illetve a külső negatív hatások ellen.
Nagy kiszerelés, 400 ml.
Minden hajtípusra alkalmas.

7.) Dr. C. Tuna chili&paprika masszázsgél



Ha segítségre van szüksége a fáradtsággal való küzdelemben a Dr. C Tuna csípős masszázs zselé a megfelelő választás. Vadgesztenye kivonatot, továbbá számos növény kivonatát tartalmazza.

Paprika (Capsicum frutescens): A masszázs zselé alapját a pirospaprika képezi, amely C, B3 és E vitamint tartalmaz, hasznos forrása a karotinnak és származékainak.

Gyömbér (Zingiber officinale): Eredetileg Kínából származik, leginkább a trópusokon termesztik, és már az ősiők óta alkalmazzák számos jótékony hatása miatt. Az égető érzés segíthet szabályozni a bőr egyenletes hidratálását. Relaxációs hatása a fenolsav jelenlétének köszönhető.

Csalán (Urtica dioica): Ez a növény a leghasznosabbak közé tartozik, elsősorban Kelet-Európában termesztik. Erősítheti a bőrt és ezáltal segítséget fenntartani a bőr víz és ásványi anyag tartalmának egyensúlyát.


Megrendelés, regisztráció: https://goo.gl/qZXYcF