2019. április 22., hétfő

Dr. C. Tuna AGE REVERSIST HIDRATÁLÓ KRÉM a Farmasitól

AGE REVERSIST HIDRATÁLÓ KRÉM (30 ml)
Amióta ismerem a Farmasit, ezt használom ránctalanító krémként.
Gazdag, selymesen gyengéd tápláló krém, ami feszesebb hatást kölcsönöz, és megtartja a finom, puha bőr érzését. Megnyugtatja és hidratálja a bőrt, egyaránt csökkenti a finom és mély ráncokat. Az összetétele révén megerősíti a bőr védekezőképességét, ellenállóbbá teszi a negatív környezeti hatásokkal szemben. Minden bőrtípusra alkalmas, érzékenyre is.
Különleges, egyedi összetevőkből fejlesztették ki:
Laminaria digitata alga kivonat, amely akár 25%-kal növeli a kollagénszintézist a bőr fibroblast sejtjeiben.
Vörösmoszat kivonat 36%-kal hidratáltabb bőr 6 órával az első alkalmazás után.
SPF15: Megerősíti a bőr védekezőképességét a káros UV-A és UV-B sugárzással szemben, elősegíti a tápláló anyagok bejutását a bőrbe.




Saját tapasztalatok:
➡️ Nekem vegyes a bőrtípusom, nappalra ezt a krémet vegyítem a 93 %-os aloe vera zselével (az aloe verának is van egy kollagén serkentő hatása, jól hidratál és vele lazább, könnyebben beszívódik a krém).
Éjszakára pedig nem keverem semmivel. Eszméletlenül jó!
Külön imádom a süllyeszthető adagolóját. Azon túl, hogy menő, extra kiadós is, csak annyit ad ki egy nyomásra, amennyi egy használatra pont elegendő és higiénikus.Az Age Reversist termékek a Laminaria digitata alga kivonatát tartalmazzák, melytől a bőr fiatalos, feszes és hidratált lesz.
A cég szerint 25 éves kor felett javasolt, az én véleményem az, hogy 30 év alatt még ne ránctalanítsunk. Utána bátran ajánlom!

Most szuperakciós!
Itt tudsz regisztrálni és megtalálod a webshopban: https://bit.ly/farmasiforum




Nincsenek megjegyzések: