2019. május 22., szerda

Csodás volt! :)

🏖Boldog vagyok, hogy ott lehettem a 42 magyar vezető között, akik egy törökországi álom nyaralást kaptak a teljesítményük alapján. 
Egy csodálatos, életre szóló élményben volt részem.🕌
Hálás vagyok minden percéért, köszönöm!!!🏝
Még nincs másfél éve, hogy ennél a cégnél dolgozok, hidd el, egyáltalán nem lehetetlen a motivációs programok és bónuszok elérése. És a tenyerükön hordozzák a vezetőiket! 
Meglepődve hallom más cégeknél dolgozó ismerőseimet, hogy az ún. "jutalomutakat" részben vagy egészben nekik kell finanszírozni, vagy hogy a nyaralás alatt kemény képzéseken és vizsgákon kell helyt állniuk. Nos, a FARMASI a teljes utazásunkat, szállásunkat, all inclusive ellátásunkat, de még az utasbiztosítást is állta. Az egyik tulajdonos, Emre Tuna is megtisztelt bennünket pár nap erejéig, közösen vacsoráztunk vele, este együtt buliztunk és a top vezetők meghívást kaptak a jacht-jára is. 
A szobákba érkezésünkkor bor és gyümölcstál volt bekészítve, valamint egy gratulációs kártya, teljesítményünk elismeréseként. Első nap az ügyvezető igazgató, Mehmet Arsu idegenvezetett minket a tengerparton, ami egyébként 10 km hosszúságban a Tuna család tulajdona. aranyos jelenet volt, amikor a teljes csapatot meghívta fagyizni és beállt a fagyis pultba, hogy ő adhassa át a tölcséreket. :)
Azt gondolom, igazán elégedettek lehetünk ezzel a szeretetteljes vendéglátással. 
🌺 Csatlakozz hozzám, ha te is vágysz egy tőkeerős, korrekt cégnél dolgozni, ahol igazi csodák várnak rád! 
Szórakoztató munka, összetartó közösség, támogató vezetőség, minőségi termékek, luxusutazások és persze a magas jutalékok!💶 Ez mind a FARMASI!😍
Regisztrálj most: http://bit.ly/farmasiforum































Nincsenek megjegyzések: